My Document library cannot be found but it is there

Jan 25 at 1:48 PM
This is my xml:
<Destination>
    <AuthenticationSettings>
      <AuthenticationType>Office365</AuthenticationType>
      <domain />
      <username>blabla</username>
      <encryptedpassed>T3N4dmFveGwwMg==</encryptedpassed>
    </AuthenticationSettings>
    <DestinationItemSettings>
      <DestinationItemType>Document</DestinationItemType>
      <ItemExistsBehaviour>Overwrite</ItemExistsBehaviour>
      <ImportMappings />
    </DestinationItemSettings>
    <DestinationListSettings>
      <DestinationWebUrlRelative>/sites/bla/500-3954858/3608134</DestinationWebUrlRelative>
      <DestinationFolderUrlRelative>/sites/bla/500-3954858/3608134/Gedeelde documenten</DestinationFolderUrlRelative>
      <DestinationServerUrl>https://blabla.sharepoint.com</DestinationServerUrl>
      <DestinationListName>Gedeelde documenten</DestinationListName>
    </DestinationListSettings>
    <DestinationExecutionSettings>
      <PerItemImportThrottle>0</PerItemImportThrottle>
    </DestinationExecutionSettings>
    <SourceColumns>
      <SourceFileNameAndPath>FullName</SourceFileNameAndPath>
      <ContentType>ContentType</ContentType>
      <DestinationSubFolder>DestinationSubFolder</DestinationSubFolder>
      <DestinationFileName>DestinationFileName</DestinationFileName>
      <Publish>Publish</Publish>
      <CheckInComment>CheckInComment</CheckInComment>
      <PublishComment>Publish</PublishComment>
      <PageLayoutASPXName>PageLayoutASPXName</PageLayoutASPXName>
    </SourceColumns>
  </Destination>
The connects but tells me the document library does not exist "Gedeelde documenten" (sorry, Dutch ;-) )

I tried all kind of options "Gedeelde%20%20 documenten", "Shared documents", "Shared%20%20documents" but no result.

What can be the reason? I do not receive any error in the logging
Jan 25 at 2:13 PM
Go to list settings;

You will see something like

List Information
Name: Docs
Web Address: https://myco.sharepoint.com/sites/SPImportHelper/Docs/Forms/AllItems.aspx

So this makes
<DestinationListSettings>
  <DestinationWebUrlRelative>/sites/SPImportHelper</DestinationWebUrlRelative>
  <DestinationFolderUrlRelative>/sites/SPImportHelper/Docs</DestinationFolderUrlRelative>
  <DestinationServerUrl>https://myco.sharepoint.com</DestinationServerUrl>
  <DestinationListName>Docs</DestinationListName>
</DestinationListSettings>
Jan 25 at 3:36 PM
https://blabla/sites/ILSS/500-3954858/3608134/Gedeelde%20%20documenten/Forms/AllItems.aspx

So that would be "Gedeelde%20%20documenten" but that does not seem to work,
Jan 25 at 4:03 PM
Check <DestinationListName>Gedeelde documenten</DestinationListName>

"Gedeelde%20%20documenten infers two spaces but you only have one
Jan 25 at 7:06 PM
No Luck for now:

I used "Gedeelde%20documenten" in Destinationname and destinationfolderurlrelative. The message I get:

The list "Gedeelde%20documenten" does not exist on the sit with url https://blabla.sharepoint.com/sites/bla/500-3954858/3608134. : Microsoft.sharepoint.client.runtime

Any more suggestions?
Jan 26 at 7:26 AM
Post you library setting from the sp hi

Post your xml confit destinationlistsettings

Cut and paste don't guess
Jan 26 at 8:34 AM
XML:
<DestinationListSettings>
      <DestinationWebUrlRelative>/sites/bla/500-3954858/3608134</DestinationWebUrlRelative>
      <DestinationFolderUrlRelative>/sites/bla/500-3954858/3608134/Gedeelde documenten</DestinationFolderUrlRelative>
      <DestinationServerUrl>https://blabla.sharepoint.com</DestinationServerUrl>
      <DestinationListName>Gedeelde documenten</DestinationListName>
    </DestinationListSettings>
Site settings:
URL: https://blabla.sharepoint.com/bla/ILSS/500-3954858/3608134/Gedeelde%20%20documenten/Forms/AllItems.aspx

What kind of settings you need? It is all in Dutch, so I have to translate.

As mentioned I tried different DestinationListSettings, using %20, using capitals, etc...

Thanks for your help. I really like the tool. When I have is up and running I can do a lot with it !!
Jan 26 at 9:21 AM
You have only pasted the URL not the list name from library settings
Jan 26 at 10:17 AM
Edited Jan 26 at 12:42 PM
Ah, Listname in library settings is "Documenten"

Edit: This made me thinking and changed the xml like this:
<DestinationListSettings>
      <DestinationWebUrlRelative>/sites/bla/500-3954858/3608134</DestinationWebUrlRelative>
      <DestinationFolderUrlRelative>/sites/bla/500-3954858/3608134/Gedeelde documenten</DestinationFolderUrlRelative>
      <DestinationServerUrl>https://blabla.sharepoint.com</DestinationServerUrl>
      <DestinationListName>Documenten</DestinationListName>
    </DestinationListSettings>
Now the error is gone but I get a new one: "Cannot find file" (translate from Dutch)

My documents are in c:\temp and are found. The program tells me it finds 9 files which is correct. But somehow, when it wants to upload it can't find a document?
Jan 27 at 7:26 AM
It won't work until your destination list settings are correct and match SharePoint
Jan 27 at 8:38 AM
Edited Jan 27 at 8:51 AM
Got it!!

Had to be: "/sites/bla/500-3954858/3608134/Gedeelde%20%20documenten" So had to use the "%20%20"

Thanks for your help!!
Marked as answer by hacking_mike on 1/27/2017 at 4:35 AM